Sitemap
Om HumlePorten
Lidt om øl
Øl som produkt
Skænkning af øl og rette glas
Tidslinje - historisk gennemgang
Navneliste
Ølforbug og produktionen
Andre drikke til fornøjelse
Fremstilling af vin
Vores vindrue sorter
Fremstilling af Mjød
Øl brygning
Udstyr i bryggeriet
Vand - og gøre vand klart
Malt - med mæskning og spargle
Urtkogning - og køling for gøring
Måle enheder
Mæskningsgrad
Bitterhed
Alkohol og procent
Farve
Stoffer i øl
Ingredienser
ABC for ingrediencer
Vand
Malt
Byg
Hvede
Havre
Rug
Andet
Humle
Humle til mere end øl
Gær
Krydderier, urter, frugter
Krydderier
Chili
Cikorie
Citronverbena
Estragon
Gurkemeje
Humle
Hyld
Hvidløg
Kaffe
Klitrose
Koriander
Kvan
Lyng
Oregano
Perikon
Persille
Porse
Ramsløg
Rosmarin
Skovmærke
Stevia
Timian
Træer, urter og frugtrer
At Sanke
Honning
Honning produktion
Produktet honning
Sår og pleje
Honning til madlavning
Honning i drikke
Mjød
Irish coffee
Flora og honningtyper
Bifamilier og dronninger
Honning i verdenen
Vores øl
No1. Boghveden - en Barley Wine type
Porsen - Gammeløl
Nordic IPA
Rød Rav - Perikon
Røg øl (Skibsøl)
Hvedeøllen (Freja)
Rug øl
Triple - tre af de hele
Olden - en Rug Porter
Chili (Portervin) Stout
Klods Hans - en Bock
Juletønden
Påske bryg
Mjøl
Foredrag og smag
Foredrag om øl
Vurdering af øl (test)
Stjerneskud - en dansk specialitet
Luksus stjerneskud
Bøfsandwich - fra ordinært til specialltet
Kontakt
Øl brygning
/
Udstyr i bryggeriet
/ Urtkogning - og køling for gøring
Udstyr i bryggeriet
Vand - og gøre vand klart
Malt - med mæskning og spargle
Urtkogning - og køling for gøring
Måle enheder
Stoffer i øl
Urtkogning - og køling for gøring
Kommer (under construction)
Håndbryggeriet Humleporten | Ahornvænget 39, Hørning - DK | Tlf.: 27851369 |
humleporten@invencis.dk
Bricksite.com