Humle portens

Vores øl

Vi har i Humle Porten en række klassikere. Øl vi kæler særligt for, øl vi bare godt kan lide og øl vi har givet vores eget udtryk. Så selv om hver af vores øl ses i det øl-periodiske system (se HER), har vi givet hver type sit egen særpræg.
 
MEN alligevel sjældent vi følger dette helt: Enten er der en ny krydderurt, vi vil prøve, nye malte vi har set og oplevet på vores rejser eller en ny humle, vi har fået i vores humlehaver. Samtidig sker der meget ved at vi leger med vores proces i form af tid og temperatur - anlægget bliver jo også bedre og bedre, når man nørder, og der sker løbende forbedringer. Men rart at have nogle gode og sikre udgangpunkter.
 
Alle vores øl er inspireret af den store ølverden, men alle vores klassikere er alligevel bundet op på danske historier, danske fortællinger og nordiske krydderurter og træer. Krydderurterne dyrker vi selv eller henter i naturen, og alle vores humler dyrkes i vores egne humlehaver.
 
Som klassikere har vi 15 øl!
 
 
 
 
Som et ikke-kommercielt bryggeri behøver vi ikke at tænke salg, når vi brygger. Vi brygger det vi selv synes kunne være sjovt at prøve uden hensyntagen til andres mening.
 
Der findes rigtig meget og rigtig meget godt øl på markedet. Det vil vi ikke lave - det køber vi :-). Vi vil hellere lave noget andre ikke laver, gå på opdagelse i naturen og eksperimentere med vores egne krydreurter, malte og humler fra vores egne haver.
 
Håndbryggeriet Humleporten  | humleporten@gmail.com